Smlednik 200
Smlednik
1216
Slovenia
info@golf-ljubljana.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
logotip
clock

Ljubljana

Uživajte v igranju golfa v Ljubljani

 

Prebivalci, pa tudi številni obiskovalci pravijo, da je Ljubljana mesto po meri človeka. Kljub temu, da se uvršča med srednje velika evropska mesta, ohranja prijaznost manjšega kraja, hkrati pa premore vse, kar imajo velike prestolnice. Medtem ko pozimi pride na plan njen zasanjan srednjeevropski značaj, jo poleti odlikuje mediteranska sproščenost.

 

Igranje golfa v Ljubljani. Golf Diners Smlednik.

 

Ljubljana je eno od najbolj zelenih mest v Evropi in dobila priznanje za najlepšo zeleno prestolnico v letu 2016. Sedaj si lahko predstavljate zakaj bi nekdo igral golf v Ljubljani, saj lahko uživate v pivu ter vinu in obenem igrate vrhunsko serijo golfa na Diners Golf Igrišču, ki je obkrožen s prelepimi alpami.

 

Obkroženi z romantično Ljubljano in v bližini Letališča Jože Pučnik Ljubljana, dostopno v samo 10 minutah je Diners Golf Igrišče lokacijsko zelo lahko dostopno vsem. Na Diners Golf Igrišče lahko igrate serijo 18 lukenj golf skozi vse leto. Igrišče je locirano v osrčju države, kjer se prepletata mediteranska ter alpska klima, kar je tudi razlog za igranje golfa skozi celo leto.

 

Torej, dobrodošli na

 

in 

 

ter

 

 

 

Vstopite na naše idilično golf igrišče