Smlednik 200
Smlednik
1216
Slovenia
info@golf-ljubljana.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
logotip
clock

Klubska hiša

O klubski hiši

O klubski hiši

Klubska hiša na igrišču Golf Diners Smlednik v mnogih ozirih predstavlja srce igrišča. Igralci se radi srečujejo v naših klubskih prostorih edinstvene arhitekture, mešanice domačnosti lesa in idilične razkošnosti posameznih notranjih elementov.

 

Njena uravnotežena mešanica estetske funkcionalnosti in ekskluzivnosti objame slehernega obiskovalca že na samem vhodu, kjer brunasta stavbna zasnova nakazuje lahkotno zlivanje z okolico. Edinstveno vzdušje obiskovalcem pričarajo veličastni panoramski razgledi na bližnji grad Smlednik s kuliso Alp. Klubska hiša poleg kongresne in seminarske dvorane ter klubskih prostorov, nudi tudi restavracijo za izjemna kulinarična popotovanja.

 

Notranji del restavracije lahko gosti do 200 gostov, zunanja terasa pa do 250. V naši klubski hiši so se zgodile mnoge zgodbe velikih formatov, kot tudi majhna presenečenja, ki nam lahko polepšajo vsakdan. Vabljeni, da se o izjemnem slovesu klubske hiše prepričate tudi sami.

Vrhunsko razvajanje na vseh nivojih in za vse čute

Restavracija Evergreen boste našli v naši edinstveni klubski hiši. Postavljena je v idilično naravno okolje sredi neokrnjene narave, kjer s svojo zgodbo dopolnjuje celoten koncept Diners Golf igrišča Smlednik - Ljubljana.

Rezerviraj mizo